Meistä

Pilaster Oy on yritys, joka on kehittänyt edistyksellisen talotekniikkajärjestelmän, järjestelmä on patentoitu 35:n maahan. Pilaster on yrotyksenä mukana myös innovoimassa uusia tulevaisuuden energiaratkaisuja ja kestävän kehityksen malleja yhteistyössä mm. VTT:n ja Smart & Clean Säätiön Renovation Leap -hankkeessa, VTT:n ja Smart & Clean Säätiön Hyvä sisäilma palveluna -hankkeessa, Turun kaupunki energiakäänne -hankkeessa, Business Finland Smart Otaniemi -hankkeessa, Nordic Smart Building ym. kanssa. Uutta Pilasterin talotekniikkajärjestelmää tukevat myös Tekes / Business Finland, Ely ja Finnvera. Pilaster Oy on ansainnut mm. 2018 Suomen Vahvimmat -sertifikaatin

Järjestelmä kehitettiin yhdessä kokeneiden laivanrakennus-, kone- ja sähköinsinöörien sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa. Mukaan liittyi myös muutamia kestävän kehityksen ja uusiutuvan energian laajemmasta hyödyntämisestä kiinnostuneita yrittäjiä.

Pilaster-järjestelmän tuotekehityksessä on keskitytty kolmeen pääkohtaan:

  • Valtioiden ja kuntien asettamat tavoitteet päästötavoitteet: ilmastonmuutoksen torjunta kiinteistöissä – energiatehokkuus, uusiutuvan energian käytön lisääminen ja päästöjen vähentäminen.
  • Kiinteistöjen talotekniikka: vanhentuneen talotekniikan modernisointitarve lisääntyy, samalla sisäilman laadun ja ilmanvaihdon merkitys korostuu.
  • Nykyaikaisen peruskorjaustavan tehostaminen ja laadun parantaminen: Kiinteistöjen peruskorjaukset tehdään pitkälti perinten rakentamisen menetelmin. Tämä tarkoittaa pitkiä toteutusaikoja, merkittävää asumis- ja käyttöhaittaa, yllättäviä lisäkustannuksia sekä laadullisia puutteita.Asiat voi tehdä myös toisin: esivalmistaen, suurempina kokonaisuuksina, työmaavaiheessa vain asentaen.
Kontakta oss - Janne Kantola VD

Janne Kantola – toimitusjohtaja

Pilaster-järjestelmän idea syntyi, kun yhtiön toimitusjohtaja koki perinteisen linjasaneerauksen ja joutui muuttamaan pois putkiremontin tieltä. Viivästyneet aikataulut, mahdoton asuinympäristö, kolmen kuukauden evakko sekä puolentoista vuoden yhtämittainen pöly ja meteli kiinteistössä toimivat alkusysäyksenä idealle tehdä asioita uudella tavalla.

Yritys muodostuu huipputiimistä

Konetekniikan insinööri Juhana on tehnyt suunnittelua maailmanlaajuisille tahoille. Tällä hetkellä hän toimii mm. tuotekehityssuunnittelun parissa.

Automaatiotekniikan diplomi-insinööri Marko ansioituneesti tuotekehittää valtakunnallisten toimijoiden kanssa digitalotekniikkaa ja sähköautomaatiojärjestelmiä

Projeki-, tuotanto- ja työmaajohtaja Tuomas pitää langat käsissään, niin työmaalla kuin toimistossa.

Pitkän linjan arkkitehti Pirjo on tehnyt valtakunnallisesti erilaisia suunnitteluhankkeita ja on taitava taidemaalari.

Energia-, korjaus- ja kehityshankkeiden asiantuntija Päivi toimii asiantuntijaverkostomme kanssa tiiviissä kehitysyhteistyössä.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia ammattilaisia. Katso kaikki avoimet tehtävät.

Katso avoimet tehtävät

LASKUTUSOSOITE

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003726495398
Operaattori: BasWare, BAWCFI22

Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja verkkolaskuina pyydämme toimittamaan laskut paperisena osoitteeseen:

Pilaster Oy
00064 ADMINISTER

Laskuja voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen:
laskut@administer.fi

Yritys - Pilaster Oy