Meistä

Pilaster Oy on yritys, joka on kehittänyt edistyksellisen talotekniikkajärjestelmän, järjestelmä on patentoitu 35:n maahan. Pilaster on yrotyksenä mukana myös innovoimassa uusia tulevaisuuden energiaratkaisuja ja kestävän kehityksen malleja yhteistyössä mm. VTT:n ja Smart & Clean Säätiön Renovation Leap -hankkeessa, VTT:n ja Smart & Clean Säätiön Hyvä sisäilma palveluna -hankkeessa, Turun kaupunki energiakäänne -hankkeessa, Business Finland Smart Otaniemi -hankkeessa, Nordic Smart Building ym. kanssa. Uutta Pilasterin talotekniikkajärjestelmää tukevat myös Tekes / Business Finland, Ely ja Finnvera. Pilaster Oy on ansainnut mm. 2018 Suomen Vahvimmat -sertifikaatin

Järjestelmä kehitettiin yhdessä kokeneiden laivanrakennus-, kone- ja sähköinsinöörien sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa. Mukaan liittyi myös muutamia kestävän kehityksen ja uusiutuvan energian laajemmasta hyödyntämisestä kiinnostuneita yrittäjiä.

Pilaster-järjestelmän tuotekehityksessä on keskitytty kolmeen pääkohtaan:

  • Valtioiden ja kuntien asettamat tavoitteet päästötavoitteet: ilmastonmuutoksen torjunta kiinteistöissä – energiatehokkuus, uusiutuvan energian käytön lisääminen ja päästöjen vähentäminen.
  • Kiinteistöjen talotekniikka: vanhentuneen talotekniikan modernisointitarve lisääntyy, samalla sisäilman laadun ja ilmanvaihdon merkitys korostuu.
  • Nykyaikaisen peruskorjaustavan tehostaminen ja laadun parantaminen: Kiinteistöjen peruskorjaukset tehdään pitkälti perinten rakentamisen menetelmin. Tämä tarkoittaa pitkiä toteutusaikoja, merkittävää asumis- ja käyttöhaittaa, yllättäviä lisäkustannuksia sekä laadullisia puutteita.Asiat voi tehdä myös toisin: esivalmistaen, suurempina kokonaisuuksina, työmaavaiheessa vain asentaen.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia ammattilaisia. Katso kaikki avoimet tehtävät.

Katso avoimet tehtävät

LASKUTUSOSOITE

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003726495398
Operaattori: BasWare, BAWCFI22

Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja verkkolaskuina pyydämme toimittamaan laskut paperisena osoitteeseen:

Pilaster Oy
00064 ADMINISTER

Laskuja voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen:
laskut@administer.fi

Yritys - Pilaster Oy