Meistä

Pilaster Oy on kehittänyt edistyksellisen talotekniikkajärjestelmän, joka on patentoitu 35:n maahan. Pilaster on mukana myös innovoimassa uusia tulevaisuuden energiaratkaisuja ja kestävän kehityksen malleja yhteistyössä mm. VTT:n ja Smart & Clean Säätiön Renovation Leap -hankkeessa, VTT:n ja Smart & Clean Säätiön Hyvä sisäilma palveluna -hankkeessa, Turun kaupunki energiakäänne -hankkeessa, Business Finland Smart Otaniemi -hankkeessa, Nordic Smart Building ym. kanssa. Uutta Pilasterin talotekniikkajärjestelmää tukevat myös Tekes / Business Finland, Ely ja Finnvera. Pilaster Oy on ansainnut mm. 2018 Suomen Vahvimmat -sertifikaatin

Järjestelmä kehitettiin yhdessä kokeneiden laivanrakennus-, kone- ja sähköinsinöörien sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa. Mukaan liittyi myös muutamia kestävän kehityksen ja uusiutuvan energian laajemmasta hyödyntämisestä kiinnostuneita yrittäjiä.

Pilaster-järjestelmän tuotekehityksessä on keskitytty kolmeen pääkohtaan:

  1. Valtioiden ja kuntien asettamat tavoitteet: ilmastotyö, energiatehokkuus, uusiutuvan energian käytön lisääminen, päästöjen vähentäminen.
  2. Kiinteistöjen talotekniikka: Vanhentuneen talotekniikan modernisointitarve. Sisäilman ja ilmanvaihdon tärkeys.
  3. Nykyaikaisen kiinteistösaneerauksen tehostaminen ja laadun parantaminen: Kiinteistöjen saneerauksia tehdään pitkälti perinteisin menetelmin. Tämä tarkoittaa pitkiä toteutusaikoja, merkittävää asumishaittaa, kohonneita kustannuksia sekä laadullisia puutteita. Miten asiat voisi tehdä toisin?

Toimitusjohtaja Janne Kantola

Pilaster-järjestelmän idea syntyi, kun yhtiön toimitusjohtaja koki perinteisen linjasaneerauksen kauhut ja joutui muuttamaan pois putkiremontin tieltä. Viivästyneet aikataulut, mahdoton asuinympäristö, kolmen kuukauden evakko sekä puolentoista vuoden yhtämittainen pöly ja meteli kiinteistössä toimivat alkusysäyksenä.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia ammattilaisia. Katso kaikki avoimet tehtävät.

Katso avoimet tehtävät

LASKUTUSOSOITE

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003726495398
Operaattori: BasWare, BAWCFI22

Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja verkkolaskuina pyydämme toimittamaan laskut paperisena osoitteeseen:

Pilaster Oy
00064 ADMINISTER

Laskuja voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen:
laskut@administer.fi