Pilaster-tekniikka kohtaa eri tarpeet

Modulaarisessa talotekniikassa erityinen hyöty kokonaisuuden osittamisessa omien tarpeiden mukaan. Jossain tapauksissa  tarve on ainoastaan putkiremontille, toisissa ilmanvaihtoremontille. Kaikkien vanhojen kohteiden perusongelma on energiankulutus, johon on löydyttävä ratkaisu.

Pyrimme helppoihin tuotekokonaisuuksiin

Helpottaaksemme remontointikilpailutusta olemme pilkkoneet tekniikkamme tuotteiksi.

Pilaster-putket
– käyttö-, viemäri- ja lämmitysvesiputket
Pilaster-energia
– Patentoitu poistoilmalämpöpumpputekniikka, jolla todennetusti yli 70% energiansäästö
Pilaster-ilmanvaihto
– huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet lämmitykseen ja viilennykseen

Katso koko järjestelmäkokonaisuus

Pilaster AIR – Ei pelkkä PILP vaan huippu energiansäästäjä

As Oy Kuulaharjat on esimerkillinen remonttikohteemme, jonka energiansäästön voi käydä todentamassa Turku Energian sivuilta. Tätä mahtavaa tulosta on ilo esitellä. Ennen remonttia vuoden kulutus kiinteistössä oli 207,0 MWh. Pilaster remontin jälkeen kulutus oli enää 49,0 MWh = 76% säästöä energiankulutukseen

Huipputiimi onnistumisien takana

Konetekniikan insinööri Juhana on tehnyt suunnittelua maailmanlaajuisille tahoille. Tällä hetkellä hän toimii mm. tuotekehityssuunnittelun parissa.

Automaatiotekniikan diplomi-insinööri Marko ansioituneesti tuotekehittää valtakunnallisten toimijoiden kanssa digitalotekniikkaa ja sähköautomaatiojärjestelmiä

Projeki-, tuotanto ja työmaajohtaja Tuomas pitää langat käsissään, niin työmaalla kuin toimistossakin.

Pitkän linjan arkkitehti Pirjo on tehnyt valtakunnallisesti erilaisia suunnitteluhankkeita ja on taitava taidemaalari.

Energia-, korjaus- ja kehityshankkeiden asiantuntija Päivi toimii asiantuntijaverkostomme kanssa tiiviissä kehitysyhteistyössä.

pilaster hankesuunnittelu on yksinkertaisempaa

Pilaster-remontin hankinta

Keräsimme tähän mitä Pilaster-remontin hankintaan kuuluu ja millä tavoin prosessi etenee. Meihin voit myös ottaa suoraan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitkä olisivat parhaat ratkaisut juuri teidän kohteisiinne.

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä

Jokainen taloyhtiö ja sen tarpeet ovat erilaiset. Tulemme aina paikan päälle katsomaan yhdessä lähtötilanteen ja kartoittamaan asiakkaan tarpeet. Tämän jälkeen käydään läpi mitkä Pilaster-tuoteperheen tarjoamasta kohtaa asiakkaan tarpeita.

Mistä hinta muodostuu?

Usein lähtötilanteen jälkeen pyydämme pohjakuvat ja kuvaamme kohteen, jotta voimme alustavasti mallintaa moduulit kohteeseen valmiiksi. Tämän jälkeen asiakkaan tarpeen mukaan lähdemme tekemään alustavia laskelmia remonttikokonaisuudesta.

Esimerkkikohteemme

Pilaster-hankesuunnittelu on tilaajalle helpotus

Hankalan ja pitkän hankesuunnitteluprosessin tilalle olemme tuoneet oman Pilaster-hankesuunnittelun, joka poikkeaa perinteisestä. Hankesuunnittelumme kohdistuu vain kohteen tarpeisiin ja Pilaster-ratkaisuihin.

Suunnittelumme on kevyt, nopea ja kustannustehokas, koska keskitymme olennaiseen korjaustarpeeseen, emmekä laajenna suunnitteluprosessia tarpeen ulkopuolelle. Hankesuunnittelussamme asiakas ja kohde on keskiössä ja otamme täydentävät ratkaisut huomioon, jos tuotteemme ei kohtaa täydellisesti asiakkaan tarpeita.

Toteutussuunnittelu yhteistyössä

Toteutussuunnitteluvaiheessa meiltä tulee valmiit LVIS-, arkkitehti- sekä muut piirustus- ja suunnittelukuvat, joiden mukaan käymme tilaajan kanssa yhteistyössä toteutussuunnittelua läpi. Prosessimme sisältää myös työmaavaihdeaikataulutuksen ja asuntokohtaiset remonttiaikataulut. Näin saamme myös asukkaille tiedottamisen alkamaan hyvissä ajoin ennen remonttia.

Haluan varata ajankohdan ilmaiselle EsittelykäynnilleKartoituskäynnille

Minua kiinnostaa
EnergiaremonttiPutkiremonttiIlmanvaihtoremonttiViilennysMuu

Kohde
KerrostaloRivitaloToimistoMuu

Nimi (pakollinen)

Taloyhtiö
Isännöitsijä
Sähköpostiosoite (pakollinen)
Puhelinnumero