Pilaster Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt modulaarisen talotekniikkajärjestelmän yhdessä Tekesin, Finnveran ja Business Finlandin kanssa. Pilaster -järjestelmä soveltuu korjaus- ja uudisrakentamiseen.

Pilaster Oy:n visiona on tuottaa energiatehokkaita, terveyttä ja asumismukavuutta lisääviä kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja monen tyyppisiin kiinteistöihin. 

 

Ota yhteyttä


Hyödynnä energia-avustus, toteuta remontti Pilaster -järjestelmällä!

Soita numeroon 010 58 34 100 niin jutellaan lisää tai jätä yhteystietosi, niin toimitamme lisää materiaalia Pilaster järjestelmästä.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää mahdollisuuksista energiansäästöön ja modernisointiin taloyhtiön hallituksen kokoukseen, yhtiökokoukseen, infotilaisuuteen tai suunnittelukokoukseen.

   Myynti Suomi

  Minna Kalliola
  0400-198001

  Muut yhteydenotot

  Juhana Östberg


  asiakaspalvelu@pilaster.fi

  Huolto

  Soita 0400 197 938

   

   

  OSOITTEET

  Pilaster Oy

  Vakiotie 13C
  21420 LIETO
  Finland

   

  Ota yhteyttä Tuomakseen :)

  Katsoithan jo Pilasterin Youtube-kanavan!

  Pilaster-järjestelmä kehitettiin yhdessä kokeneiden laivanrakennus-, kone- ja sähköinsinöörien sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa. Mukaan liittyi myös muutamia kestävän kehityksen ja uusiutuvan energian laajemmasta hyödyntämisestä kiinnostuneita yrittäjiä.

  Pilaster-järjestelmän tuotekehityksessä on keskitytty kolmeen pääkohtaan:

  • Valtioiden ja kuntien asettamat tavoitteet päästötavoitteet: ilmastonmuutoksen torjunta kiinteistöissä – energiatehokkuus, uusiutuvan energian käytön lisääminen ja päästöjen vähentäminen.
  • Kiinteistöjen talotekniikka: vanhentuneen talotekniikan modernisointitarve lisääntyy, samalla sisäilman laadun ja ilmanvaihdon merkitys korostuu.
  • Nykyaikaisen peruskorjaustavan tehostaminen ja laadun parantaminen: Kiinteistöjen peruskorjaukset tehdään pitkälti perinteisen rakentamisen menetelmin. Tämä tarkoittaa pitkiä toteutusaikoja, merkittävää asumis- ja käyttöhaittaa, yllättäviä lisäkustannuksia sekä laadullisia puutteita.Asiat voi tehdä myös toisin: esivalmistaen, suurempina kokonaisuuksina, työmaavaiheessa vain asentaen.

  Kun haluat olla edelläkävijänä oman kiinteistösi ja taloyhtiösi kehittämisessä, ole meihin yhteydessä – etsitään paras kokonaisuus yhdessä.