pilaster hankesuunnittelu on yksinkertaisempaa

Kutsu meidät kertomaan lisää

Ymmärrämme että iso projekti tuntuu aluksi epäselvältä. Keräsimme tähän mitä Pilaster-remontin hankintaan kuuluu ja millä tavoin prosessi etenee.

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä

Jokainen taloyhtiö ja sen tarpeet ovat erilaiset. Tulemme aina paikan päälle katsomaan yhdessä lähtötilanteen ja kartoittamaan asiakkaan tarpeet. Tämän jälkeen käydään läpi mitkä Pilaster-tuoteperheen tarjoomasta kohtaa asiakkaan tarpeita.

Mistä hinta muodostuu?

Usein lähtötilanteen jälkeen pyydämme pohjakuvat ja kuvaamme kohteen, jotta voimme alustavasti mallintaa moduulit kohteeseen valmiiksi. Tämän jälkeen asiakkaan tarpeen mukaan lähdemme tekemään alustavia laskelmia remonttikokonaisuudesta.

Esimerkkikohteemme

Pilaster-hankesuunnittelu helpottaa tilausprosessia

Hankesuunnittelumme kohdistuu vain kohteen tarpeisiin ja Pilaster-ratkaisuihin.

Suunnittelumme on kevyt, nopea ja kustannustehokas, koska keskitymme olennaiseen korjaustarpeeseen, emmekä laajenna suunnitteluprosessia tarpeen ulkopuolelle. Hankesuunnittelussamme asiakas ja kohde on keskiössä ja otamme täydentävät ratkaisut huomioon, jos tuotteemme ei kohtaa täydellisesti asiakkaan tarpeita. 

Toteutussuunnittelu yhteistyössä 

Toteutussuunnitteluvaiheessa meiltä tulee valmiit LVIS-, arkkitehti- sekä muut piirustus- ja suunnittelukuvat, joiden mukaan käymme tilaajan kanssa yhteistyössä toteutussuunnittelua läpi. Prosessimme sisältää myös työmaavaiheaikataulutuksen ja asuntokohtaiset remonttiaikataulut. Näin saamme myös asukkaille tiedottamisen alkamaan hyvissä ajoin ennen remonttia.

Kutsu meidät luoksesi jotta voimme auttaa juuri tarpeenne mukaan

Haluan varata ajankohdan ilmaiselle EsittelykäynnilleKartoituskäynnille

Minua kiinnostaa
EnergiaremonttiPutkiremonttiIlmanvaihtoremonttiViilennysMuu

Kohde
KerrostaloRivitaloToimistoMuu

Nimi (pakollinen)

Taloyhtiö
Isännöitsijä
Sähköpostiosoite (pakollinen)
Puhelinnumero