Pilaster-järjestelmä kohtaa eri tarpeet

Modulaarisessa talotekniikassa erityinen hyöty kokonaisuuden osittamisessa omien tarpeiden mukaan. Jossain tapauksissa  tarve on ainoastaan putkiremontille, toisissa ilmanvaihtoremontille. Kaikkien vanhojen rakennusten lähtökohtainen ongelma on energiankulutus, johon on olemassa ratkaisu.

Pyrimme helppoihin järjestelmä kokonaisuuksiin

Kaikki rakennukset ja niiden korjaustarpeet ovat yksilölliset. Modulaarinen rakentaminen mahdollistaa juuri oikean kokonaisuuden.

Pilaster-putket
– käyttö-, viemäri- ja lämmitysvesiputket
Pilaster-energia
– Patentoitu poistoilmalämpöpumpputekniikka, jolla todennetusti yli 70% energiansäästö
Pilaster-ilmanvaihto
– huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet lämmitykseen ja viilennykseen

Katso koko järjestelmäkokonaisuus

Pilaster AIR – enemmän kuin perinteinen PILP

As Oy Kuulaharjat on esimerkillinen remonttikohteemme, jonka energiansäästön voi käydä todentamassa Turku Energian sivuilta. Tätä mahtavaa tulosta on ilo esitellä. Ennen remonttia vuoden kulutus kiinteistössä oli 207,0 MWh. Pilaster-remontin jälkeen kulutus oli enää 49,0 MWh = 76% säästöä energiankulutukseen

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä

Jokainen taloyhtiö ja sen tarpeet ovat erilaiset. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan yhdessä lähtötilanteen ja selvittämään, minkälainen Pilaster-kokonaisuus voisi olla oikea ratkaisu.

Tapaamisessa selviää taloyhtiön tarpeet ja voimme käydä läpi, miten Pilaster soveltuisi taloyhtiölle ja mitä mahdollisuuksia se taloyhtiölle tarjoaa.

Kartoituskäynnin jälkeen taloyhtiön hallituksella on  selkeä käsitys, onko Pilaster taloyhtiölle sopiva vaihtoehto. Jos taloyhtiöllä on jo korjaushankkeen hankesuunnittelu tai toteutussuunnittelu käynnissä, voimme toimittaa suunnitteluryhmälle mallikuvia ja luonnoksia putkireiteistä, ilmanvaihtokanavista ja koteloinneista.

Näin taloyhtiössä voidaan helposti tehdä päätöksiä jatkotoimenpiteistä todellisiin tietoihin perustuen.

Pilaster-hankesuunnittelu on tilaajalle helppo

Olemme kehittäneet oman Pilaster-hankesuunnittelun, joka poikkeaa perinteisestä. Hankesuunnittelumme kohdistuu taloyhtiön tarpeisiin ja Pilaster-ratkaisun tuomiin mahdollisuuksiin. Käytännössä Pilaster-ratkaisu sopii parhaiten taloyhtiöille, joilla on tavoitteena modernisoida talotekniikkaa kokonaisvaltaisemmin ja nostaa taloyhtiön arvoa.

Hankesuunnittelumme on kevyt, nopea ja kustannustehokas. Siinä selvitetään taloyhtiön tavoitteet, Pilasterin soveltuvuus ja mahdollisuudet. Laaditaan luonnokset Pilaster-modulien asennuksista julkisivussa, luonnokset sähkö- ja kaapeliverkon, putkistojen sekä ilmanvaihtokanavien reiteistä.

Kun kokonaisuus on selvillä, voidaan tehdä kustannusarvio ja alustava aikataulu toteutusvaiheesta. Näin taloyhtiössä on helppo tehdä päätöksiä hankkeen jatkamisesta.

Järjestelmä suunnitellaan yhteistyössä

Toteutussuunnittelussa laaditaan LVIS-, arkkitehti- ja rakennepiirustukset sekä haetaan tarvittavat rakennusluvat. Suunnitteluun sisältyy myös työmaavaiheen tarkka aikataulutus, jossa kerrotaan asuntokohtainen remonttiajankohta. Näin asukkailla on jo varhaisessa vaiheessa tiedossa oman asunnon remonttiaika ja siihen pystyy valmistautumaan hyvissä ajoin.

Suunnitteluun osallistetaan osakkaita taloyhtiössä sovittavalla tavalla ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa remontin sisältöön.

Katso Youtube-kanavaltamme, miten järjestelmä asennetaan:

Pilaster-järjestelmä

Järjestelmä

Miten järjestelmä hinnoitellaan?

Pilaster-remontin hinta muodostuu kokonaisuudesta, joka rakennetaan taloyhtiön tarpeiden mukaan. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat asuntojen määrä, uusittava talotekniikka: viemärit, vesijohdot, sähkö- ja kaapeliverkko, ilmanvaihto, lämmöntalteenotto, viilennys, automaatio sekä lisättävät muut energiaratkaisut.

Laskemme Pilaster-remontille kustannusarvion sisältäen kaikki ne tekijät, joita taloyhtiö tarvitsee.

Esimerkkikohteemme