Se mukavampi putkiremontti

Asukasmukavuus on aika kaukana, kun kyse on putkiremonteista, mutta kuitenkaan ei ole mahdotonta helpottaa putkiremontin tuskaa. Pilasterin tavoitteena on alusta alkaen ollut asumisen ja elämisen laadun parantaminen, ns. asukas keskiössä -ajattelu. Toteutuksessakin olemme päässeet tavoitteisiimme parammassa sisäilman laadussa, nopeammassa ja siistimmässä remontissa sekä kustannustehokkuudessa – myös siinä määrin, että se näkyy yksittäisen osakkeen omistajan lompakossa. 

haluan että otatte taloyhtiööni yhteyttä

Miten uuden kylpyhuoneen käy?

Usein putkiremonttikohteessa kylpyhuoneet, vaikka olisivat uusiakin, puretaan. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Pilaster-tekniikan ansiosta kylpyhuoneet voidaan säilyttää lähes koskemattomina. Tällaisissa tapauksissa kylpyhuoneeseen tulee vain tehdä uudet ”reiät” viemäröintiä varten.

Tämä hyödyttää asukasta usein myös kustannuksissa. Putkiremontin kustannuksen voi usein jakaa asuntokohtaisesti juuri sen mukaan tarvitaanko kylpyhuonetta uusia, vai ei. Tästä voi remonttikustannukseen tulla huomattavakin säästö.

Eikö ole pakko muuttaa remontin ajaksi pois?

Pilaster erottuu muista myös sen vuoksi, että huoneistossa voi asua remontin ajan. Vesikatko yksittäisessä asunnossa on lyhyt. Puhutaan päivästä parista. Tämä poistaa päällekkäiset asumiskustannukset, joista muodostuu jälleen mukavasti säästöä.

Jottei hyvät asiat loppuisin, niin Pilaster-remontti on lyhyempi kuin muilla. Koko kiinteistön remontti kestää keskiarvollisesti noin 7,5 kuukautta ja yksittäisessä asunnossa vain noin 5 viikkoa.

Pyydä meidät taloyhtiösi kokoukseen

Kylmää, kuumaa, vetoa…

Usein korjattavissa kiinteistöissä kuntokartoitukseen on kirjattu asuntojen kylmyys talvisin ja hapenpuute sekä kuumuus kesäisin. Myös vedon tunne on tietyissä kohteissa valtavan suuri. Niin sanotusti postiluukusta tuulee ilmiö.

Pilaster-ilmanvaihdon avulla jokainen asunto saa oman ilmanvaihdon. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa asunnossa on erikseen ns. oma ilmanvaihtolaitteisto, joka ei vaikuta koko kiinteistöön vaan juuri siihen omaan asuntoon. Ilmanvaihtojärjestelmästä saa säädettyä lisää lämmintä ilmaa tai viilennystä – ihan oman mielen mukaan.

Ota askel viihtyisämpään kotiin

Koko taloyhtiötä koskeva remonttihanke toteutetaan yhteistyössä taloyhtiön puheenjohtajan ja isännöitsijän kanssa.

Jätä toisen (tai molempien) yhteystiedot allaolevalla lomakkeella. Me pidämme huolen siitä, että he saavat kaiken avun hankkeen arvioimiseksi. 

Jätä taloyhtiön tiedot ja me otamme yhteyttä heihin