Putkiremontti

Putkiremontti on todellisuudessa paljon muuta kuin viemäreiden tai vesijohtojen uusiminen. Se on mahdollisuus modernisoida koko talotekniikka ja muuttaa kiinteistö tulevaisuuden älyrakennukseksi. Älyrakennuksessa olosuhteet voidaan optimoida.

Energiaremontti

Energiaremontti on ratkaisu ilmastonmuutoksen torjuntaan ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Poistoilmalämpöpumppu tuottaa energiaa ilmanvaihdosta. Lisäät vielä maalämpöä ja aurinkopaneelit, niin kiinteistösi muuttuu energiaa tuottavaksi.

Ilmanvaihtoremontti

Huoneistokohtainen tulopoisto-ilmanvaihto parantaa asumisolosuhteita, edistää terveyttä ja mahdollistaa energiansäästön.

Toteutettavissa helposti rakennuksiin, joissa on nyt painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto.

järkeistimme tavan toteuttaa
putkiremontti

Perinteisesti putkiremontin lopputuloksena saat uudet putket – et juuri muuta lisäarvoa.
Mitä jos putkiremontti voisi tuoda merkittävää lisäarvoa asumiselle ja huomattavaa säästöä energiakustannuksiin?

Tämä on mahdollista: referenssikohteidemme säästö lämmitysenergian kulutuksessa oli yli 70%.

Putkiremontissa on aina mahdollisuus tehdä samalla myös ilmanvaihtoremontti ja energiaremontti. Näin putkiremontti alkaa säästämään rahaa ja tuo lisäarvoa taloyhtiölle.

Pilaster-järjestelmä tuottaa uusiutuvaa energiaa, joka käytetään taloyhtiön lämmitykseen. Kun kaukolämmön hinta nousee vuosittain ja samalla
energiansäästön tuoma rahallinen säästö kasvaa vuosittain.

Arvioitu säästö 25 vuoden putkiremonttilainan aikana on noin puolet putkiremontin kustannuksesta. Remontti voi maksaa käytännössä itse itsensä takaisin. Kiinteistön arvo nousee ja asuntojen jälleenmyyntiarvon nousu tuon osakkaalle myös rahallista hyötyä.

REMONTTI ON MUKAVAMPI MYÖS URAKAN AIKANA


Rakennustöistä suurin osa tehdään ennakkoon tehtaalla ja kohteessa työskennellään pääasiassa rakennuksen ulkopuolella. Häiriöt porraskäytävissä ja asunnoissa vähenevät merkittävästi. Samalla remontin kestoaika, purkujätteen
määrä ja haitta asumiselle vähenevät perinteiseen linjasaneeraukseen verrattuna.

Taloyhtiöissä halutaan joskus jättää osa kylpyhuoneista uusimatta. Tällöin ratkaisuna on ollut viemäreiden sukittaminen tai pinnoittaminen. Pilaster mahdollistaa viemäreiden ja vesijohtojen sekä sähkö- ja kaapeliverkon uusiminen kylpyhuoneet säilyttäen. Jos näin halutaan, voidaan siis modernisoida talotekniikka purkamatta kylpyhuonetta. Tällöin asuminen huoneistoissa on mahdollista, koska vanhat järjestelmät ovat käytössä remontin ajan.

Kun kaikki uusi tekniikka asennetaan rakennuksen ulkopuolelle, yllätykset ja lisätyöt vähenevät ja kokonaiskustannukset pysyvät budjetissa. Lisätöihin varattu raha voidaan säästää tai käyttää muihin kiinteistön korjauksiin.

Tämä on tulevaisuutta jo tänään – Pilaster todella muuttaa käsityksen putkiremontista.

Pilaster on modulaarinen putkiremontti

Kaikki talotekniikka sijoitetaan tehtaalla koottaviin moduleihin, joissa kulkevat uudet viemärit, vesijohdot, lämmitysverkon putkistot sekä sähkö- ja kaapeliverkko.

Moduulit asennetaan rakennuksen ulkopuolelle, jolloin niiden asentaminen ja huoltaminen on helppoa.

Kerrostaloissa eri kerrosten mittatarkkuus vaihtelee käytännössä. Ulkopuolelle asennettavissa moduleissa sisäpuolen mittaerot eivät haittaa asentamista. Sisäpuoliset asennukset suunnitellaan etukäteen jokaisen huoneiston mittojen mukaan.

Energiaremontilla kolmannes säästöä

Pilaster on energiaremontti,
joka säästää

Valmiiden kohteidemme säästö lämmitysenergiassa on jopa 76%.
Tämä on mahdollista asuntokohtaisilla tulo-poistoilmanvaihdolla varustetuilla  Pilaster poistoilmalämpöpumpuilla.

Pilaster -järjestelmä toimii erittäin hyvin kaukolämpökohteissa. Haluttaessa järjestelmään on mahdollista liittää aurinkopaneelit ja pieni maalämpöjärjestelmä. Tällöin ostettavan energian tarve vähenee vielä lisää.

ilmanvaihtoremontilla puhdas sisäilma

Pilaster ilmanvaihtoremontti edistää terveyttä

Puhdas, terveellinen ja suodatettu sisäilma on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Ilmanvaihdon muuttaminen huoneistokohtaiseksi koneelliseksi tulopoisto-ilmanvaihdoksi parantaa olosuhteita asunnoissa merkittävästi.

Hyvä ilmanvaihto lisää yöunen laatua ja edistää terveyttä. Hyvin levänneenä olet valmis uuteen päivään pirteänä.

OTA YHTEYTTÄ - tilaa hankesuunnittelu tai projektijohto!

Energiaremontti Pilasterilla
Pilaster putkiremontti