Tapahtumat 2020

Julkiset toimijat ja sijoittajat

Tapahtumat 2020 – katso täältä tapahtumat, joissa Pilaster on mukana vuoden 2020 aikana. Seuraa meitä Facebookissa ja LinkedInissä ja tiedät, missä olemme mukana. Tule tapaamaan ja tutustumaan!

Tapahtumat 2020 Pilaster moduuli

Kiinteistöt2020 – ESPOO
23.1.2020 klo 17:00 – 21:00

Tule keskustelemaan kanssamme 23.1.2020 klo 17:00 – 21:00 Kiinteistöt2020 Espoo -tapahtumaan TECHNOPOLIS INNOPOLI 1:ssä, jossa tarjolla on ajankohtaista asiaa taloyhtiöiden modernisoinnista, energiatehokkuudesta ja uusista ratkaisuista.

Kiinteistöt2020 tapahtuma on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille ja osakkaille, tapahtuma sisältää illallisen ja siellä on hyvät mahdollisuudet käydä keskusteluja oman taloyhtiön korjaus- ja kehityshankkeista.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tapahtuman järjestäjän sivuilla:

https://www.marknadsrespons.se/eventinfo-kiinteisto2020?datum=2020-01-23&ort=Espoo

Taloyhtiötapahtuma 2020 – HELSINKI
21.4.2020 klo 10:00 – 17:00

Kevään suurin tapahtuma on perinteinen huhtikuun Taloyhtiö -tapahtuma: Taloyhtiö2020. Tapahtumassa on vuoden kattavin kattaus taloyhtiöiden korjaushankkeiden toimijoita, suunnittelijoita ja asiantuntijoita.

Ilmoittaudu tapahtumaan:

Taloyhtiötapahtumassa Pilaster on valmiina kertomaan, miten sinun taloyhtiösi voidaan modernisoida. Tule tutustumaan tekemiimme kohteisiin ja sopimaan tapaamisesta oman taloyhtiösi hallituksen, projektipäällikön tai suunnitteluryhmän kanssa.

Isännöintipäivät 2020 – TURKU
15.-17.9.2020

Isännöintipäivät ovat vuoden merkittävin isännöitsijöiden ammattitapahtuma Suomessa. Tänä vuonna Isännöintipäiville Turkuun kokoontuu isännöitsijöitä ja kiinteistöalan toimijoita kaikkialta Suomesta. Pilaster kutsuu päivien aikana isännöitsijöitä ja alan toimijoita tutustumaan Turun naapurissa Liedossa olevaan tehtaaseemme ja tekemiimme Pilaster -kohteisiin Turussa ja Raisiossa.

Nyt on todellinen mahdollisuus tulla tutustumaan, miten taloyhtiö voidaan oikeasti muuttaa energiatehokkaaksi ja jopa energiaa tuottavaksi.

Sovi vierailuista suoraan Jaakko Suomelan kanssa – soita 040 – 829 7459 ja varaa oma henkilökohtainen aikasi hyvissä ajoin. Tapahtuman aikana tapaat varmasti myös Jussi Niklas-Salmisen ja muita Pilaster asiantuntijoita.

Pidetään yhteyksiä!

Tutustu lisää Isännöintipäivien ohjelmaan tapahtuman omilla sivuilla:

Tapahtumat 2020

Päivitämme uusia tapahtumia sitä mukaan, kuin niiden aikataulkut vahvistuvat. Voit kutsua meidät myös oman taloyhtiösi kokoukseen tai infotilaisuuteen. Taloyhtiökohtaiset tilaisuudet ovat erittäin tehokkaita, joissa voimme kertoa tarkasti, miten taloyhtiö modernisoidaan ja muutetaan energiatehokkaaksi.

Varaa oma tapahtuma taloyhtiöllesi suoraan:

Jaakko Suomela, puhelin 040 – 829 7459, sähköposti jaakko.suomela@poilaster.fi

Jussi Niklas-Salminen, puhelin 0400 – 198 754, sähköposti jussi.niklas-salminen@pilaster.fi

Tai täyttämällä yhteydenottopyynnön https://pilaster.fi/ota-yhteytta/

Myös Facebook -sivullamme on tapaamisen mahdollisuus tapaamisen varaukseen – kokeile sitä rohkeasti!

Seuraamalla Facebook ja LinkedIn -sivujamme, pysyt kokoajan ajantasalla, missä liikumme. Myös TikTokissa käymme keskustelua nuorten kanssa ilmastonmuutokseen, ilmastoahdistukseen ja energiansäästöön liittyen – mahtavaa huomata, miten fiksua nuorisoa meillä ottaa roolia tulevaisuudesta.

Tapahtumat 2020 näkyvät myös Tiktokissa