Keskiviikkona tavataan Kiinteistömessuilla!

Keskiviikkona 2.10.2019 tavataan Kiinteistömessuilla

Keskiviikkona 2.10.2019 alkava Kiinteistö 2019 -tapahtuma kokoaa Messukeskukseen kiinteistönhoidon ammattilaiset ja päättäjät sekä korjausrakentamisesta vastaavat tutustumaan uusiin tuotteisiin näyttelyalueella, oppimaan uutta ohjelmalavoilla ja verkostoitumaan. Kiinteistömessuilla tavataan yleensä hyvin alan toimijoita ja ammattilaisia.

Pilasterin pääasiallisena aiheena messuilla on energiansäästö korjausrakentamisessa ja keskustelu energia-avustuksista. Unohtamatta ajankohtaista asiaa kuinka Pilaster-järjestelmällä toteutetaan yksinkertaisempi putkiremontti ja asukasmukavuustekijät remontin aikana sekä pitkäaikaissuunnitelman mukaan. Tule tutustumaan osastolle 6 H 11.

#kiinteistömessut
#pilaster
#energiansäästö
#energia-avustus