Pilaster Oy nimityksiä

Pilaster Oy nimityksiä 1.10.2019 alkaen: Jaakko Suomela johtamaan myyntiä ja kehittämään Suomen sekä Ruotsin myyntiorganisaatioita.

Jaakko Suomela tulee Pilasterille Talokeskukselta, jossa hänen keskeisiä hankkeita ovat olleet Talokeskuksen brändin uudistaminen 2018 – 2019, myynnin ja markkinoinnin toiminnan kehitys, Talokummi -palvelun avaaminen 2018 sekä aktiivinen sosiaalisen median verkostojen hyödyntäminen.

”Jaakko tuo Pilasterille vankkaa kokemusta vaativista rakennuttamisen liiketoiminnan tehtävistä ja näyttöjä tulosorientoituneesta työskentelystä. Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Jaakon tiimiimme”

Pilasterilla Jaakko vastaa asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja Suomen sekä Ruotsin myyntiorganisaatioiden kehittämisestä.

Voit tutustua Jaakkoon täällä lisää: https://www.linkedin.com/in/jaakkosuomela/