Lämpimästi tervetuloa Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivään

Tervetuloa kaikille avoimeen tapahtumaan, jossa on tarjolla taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, jäsenille ja taloyhtiöiden hallinnosta kiinnostuneille tietoiskuja juridiikasta, energiasta, lisä- ja täydennysrakentamisesta, asumisen tulevaisuudesta ja korjaushankkeista. Lisäksi osallistujat voivat tavata eri alojen asiantuntijoita ja kysellä heiltä kiinnostavista asioista ja palveluista.

Pilaster on tapahtumassa teemalla putkiremontti energiansäästöllä. Tule tutustumaan osastollemme, niin kerromme miten putkiremontti voi säästää energiankulutuksessa ja mitä muita hyötyjä taloyhtiö saa Pilaster-järjestelmällä.

Löydät meidät osastolta 8, Tervetuloa!

Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä 2019

  • Torstaina 26.9.2019
  • Messut avoinna klo 15.30–20.30
  • Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13
  • Taloyhtiöpäivässä saat tietoa näytteilleasettajilta ja luennoilta muun muassa palvelujen hankkimisesta, kiinteistönpidosta, taloyhtiön taloudenpidosta, lisä- ja täydennysrakentamisesta sekä muista ajankohtaisista asioista.