Putkiremontti joka säästää

Putkiremontti on taloyhtiöiden kirosana, joka kiristää niin taloyhtiön jäsenten kuin asukkaidenkin hermoja. Remontin hinta ja toteutus hirvittävät kaikkia ja mietitään, mistä saisi vara-asunnon remontin ajaksi. Kaukolämmön hinnankin noustessa vuosittain tuntuu rahaa kuluvan myös paljon lämmitykseen. 

Pilaster Oy:llä on näihin ongelmiin ratkaisut. He tarjoavat taloyhtiöille parhaan ja edistyksellisimmän talotekniikkaratkaisun, johon sisältyy mm. uudistettu asukasystävällisempi ja siistimpi putkiremontti, sisäilmaongelmien poisto ja asuntokohtainen lämmitys-/viilennysjärjestelmä, energiansäästö ja digitaaliset asuntokohtaiset etähallittavat ratkaisut. Uuden tekniikan myötä ei enää tarvitse repiä koko taloyhtiötä auki, vaan tekniikka tehdään siistiin torniin – Pilasteriin taloyhtiön ulkoseinään. Asukasviihtyvyys paranee, purkutöiden asbestihaitat vähenevät, sisäilmaan saadaan mullistava parannus ja energiansäästö on huima, lämmöntalteenottoyksikön avulla. Pilasterin tekniikka mahdollistaa fossiilisten polttoaineiden korvaamisen uusiutuvalla energialla.

Pilaster-järjestelmä tuottaa uusiutuvaa energiaa, joka käytetään taloyhtiön lämmitykseen.

Koska kaukolämmön hinta nousee vuosittain, Pilasterin energiansäästön avulla rahallinen säästö kasvaa vuosittain. Taloyhtiön euromääräinen säästö kasvaa vuosi vuodelta Pilasterin energiasäästön avulla.
Arvioitu säästö 25 vuoden putkiremonttilainan aikana on noin puolet putkiremontin kustannuksesta.Tekniikan sydämenä toimii energiaa säästävä asuntokohtainen Pilaster AIR poistoilmalämpöpumppu. Pilaster AIR tuottaa energiaa 4-5 kertaa enemmän kuin se itse tarvitsee käyttöönsä. Energiansäästön lisäksi Pilaster-remontti säästää myös aikaa ja työkustannuksia, koska 60 % tekniikasta tulee tehtaalta suoraan työmaalle valmiina. Asukkaiden on mahdollista säästää vanhat kylpyhuoneet ja näin ollen asukas voi tinkiä oman kylpyhuoneen verran remonttikustannuksista.

Energiansäästön lisäksi Pilaster-remontti säästää myös aikaa ja työkustannuksia, koska 60 % tekniikasta tulee tehtaalta suoraan työmaalle valmiina. Asukkaiden on mahdollista säästää vanhat kylpyhuoneet ja näin ollen asukas voi tinkiä oman kylpyhuoneen verran remonttikustannuksista.