Kasvu Open 2019: Älykkäiden kaupunkiratkaisujen kasvukykyisimmät yritykset

Toisen kerran järjestettävään yritysten kasvuohjelmaan Smart City -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 52 hakemuksen joukosta.

Pilaster Oy on yksi Kasvupolulle mukaan valituista Cleantech -yrityksistä, joka asuntokannan ilmastotavoitteisiin vastaamalla tavoittelee voimakasta kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta.

Smart City -Kasvupolku järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Yksi mukaan valituista yrityksistä on vuonna 2014 perustettu Pilaster Oy. Pilaster on modulaarisen talotekniikkajärjestelmän kehittäjä, valmistaja ja toimittaja, jonka järjestelmä on patentoitu 35:n maahan. Yrityksen erottuvuutena ja etuutena on huomattava, 76%:n säästö kiinteistön vuotuiseen energiakulutukseen. 90%:n vähennys kiinteistön lämmityksestä aiheutuviin hiilidioksidipäästöihin sekä merkittävä parannus sisäilman laatuun. Pilaster-tekniikka nostaa rakentamisen, erityisesti korjausrakentamisen laatua, nopeuttaa projektien valmistumisaikatauluja ja on kustannus- sekä ympäristötehokas ratkaisu.

Ilmastotavoitteisiin vastaava tuote ja erityisosaajien tiimi tulosten takana

”Tavoitteemme on alusta alkaen ollut asumisen ja elämisen laadun parantaminen. Lähtökohta tuotekehityksessämme oli valtioiden ja kuntien asettamien tavoitteiden täyttäminen: ilmastotyö, energiatehokkuus, uusiutuvan energian käytön lisääminen ja päästöjen vähentäminen. Tämän lisäksi asukas keskiössä -ajatuksella keskitymme sisäilman laatuongelmien ratkaisemiseen ja uskallamme väittää onnistuneemme jokaisessa kohdassa. Haemme voimakasta kasvua kansainvälisillä markkinoilla ja tämän vuoden aikana olemme laajentamassa toimintaamme Ruotsiin ja Saksaan.

Lue lisää: https://www.epressi.com/tiedotteet/rakentaminen/alykkaiden-kaupunkiratkaisujen-kasvukykyisimmat-yritykset-valittu.html