Pilaster -järjestelmä Raisioon

Pilaster Oy ja Asunto Oy Vallesmanninpuustelli ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien Pilaster –järjestelmän toimitusta Raisiossa sijaitsevaan 8-kerroksiseen asuinkerrostaloon.

Pilaster-järjestelmä modernisoi kiinteistön talotekniikan, poistaa sisäilmaongelmat sekä parantaa energiatehokkuutta. Pilaster-järjestelmä koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavista moduulirakenteisista hormeista, joihin sijoitetaan uudet putkistot, kaapeloinnit sekä huoneistokohtaiset poistoilmalämpöpumput. Pilaster–järjestelmä toteuttaa yhdellä kertaa rakennuksen putki-, ilmastointi-, sähkö-, energia- ja asumisolosuhderemontin kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toimitus käsittää viisi rakennuksen ulkopuolelle asennettavaa Pilaster –hormia ja yhteensä 40 asuntokohtaista Pilaster Air–poistoilmalämpöpumppua. Pilaster hormeihin sijoitetaan rakennuksen vesi- ja viemäriputket, sähkökaapeloinnit ja poistoilmalämpöpumput. Huoneistokohtaiset Pilaster Air–poistoilmalämpöpumput vastaavat jatkossa asuntojen ilmanvaihdosta, lämmityksestä ja viilennyksestä.

Pilaster –järjestelmä toimitetaan syksyn 2018 aikana. Samassa yhteydessä asunto-osakeyhtiö toteuttaa huoneistojen pesutilojen remontit.

Pilaster –järjestelmän käyttöönoton ja taloyhtiön suorittamien märkätilaremonttien myötä As. Oy Vallesmanninpuustellin asuinrakennuksen talotekniikka on modernisoitu nykypäivän uusien kerrostalojen standarditasoa paremmaksi. Myös kiinteistön energialuokka paranee modernisoinnin myötä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Janne Kantola
Puh. 0400 198147
S-posti: janne.kantola@pilaster.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *