Johto ja hallitus

janne

Toimitusjohtaja Janne Kantola

Janne toimii Pilaster Oy:n toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja yhtiön osakkaana. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhtiön johtamisen ohella tuotteiden markkinointi ja myynti sekä aktiivinen osallistuminen tuotekehitykseen.

Jannella on lähes 15 vuoden työkokemus kansainvälisesti johtavan energiaratkaisuja toimittavan yrityksen toiminnasta. Tänä aikana hän on työskennellyt laaja-alaisesti eri tehtävissä niin suunnittelu-, tuotekehitys-, tuotannonohjaus-, huolto-, projektinveto-, asiantuntija- kuin laadunohjaustehtävissä. Pk-yrityksissä Jannen työtehtävät ovat liittyneet projektien hallintaan, myyntiin ja muihin johtotehtäviin. Pilaster Oy on neljäs yritys, jossa hän toimii sekä osakkaana että toimitusjohtajana.

Janne on kestävästä kehityksestä kiinnostunut insinööri, jolla on koulutusta ja kokemusta koneen-, laivan- sekä talonrakennuksesta. Ympäristöasiat ovat olleet hänelle aina tärkeitä. Jo yli 20 vuotta sitten hän oli mukana tekemässä kestävän kehityksen julkaisua ”The Programme of Sustainable Development of the Biosphere Reserve of the West-Estonian Archipelago”, Centre for Extension Studies, University of Turku, 1993.

Jannen vapaa-aika kuluu golfin, lumilautailun ja uinnin lisäksi puutarhan ja rakennusprojektien parissa.

Hallitus

Mika Lappalainen
hallituksen puheenjohtaja,
toimitusjohtaja, Palidoro Oy

Mikko Salminen
asianajaja, varatuomari, LL.M. (Lontoo)

Janne Kantola
toimitusjohtaja, Pilaster Oy

Juhana Östberg
tuotekehitysjohtaja, Pilaster Oy