Millä tavalla järjestelmä säästää energiaa ja kustannuksia?

Pilaster-järjestelmä sisältää modernia tekniikkaa, joka säästää energiaa ja siten myös rahaa. Se raha, mikä säästyy energiakustannuksissa, voidaan käyttää putkiremonttia varten otetun lainan maksamiseen. Investointi siis maksaa itseään takaisin.

Moderni tekniikka säästää energiaa

  • Poistoilmalämpöpumppu säästää energiaa. Ilmanvaihto poistaa rakennuksesta ilmaa, joten samalla aiheutuu väistämättä lämpöhäviöitä. Poistoilmalämpöpumpun avulla lämpö ei karkaa harakoille, vaan se siirretään takaisin hyötykäyttöön asuntoa lämmittämään.
  • Moderni tekniikka mahdollistaa myös sen, että asumisessa säästyy energiaa. Esimerkiksi tuulettamisen tarve vähenee, vettä valutetaan vähemmän ja asukkaat pystyvät seuraamaan käyttöveden kulutustaan ja tarvittaessa vähentämään sitä.
  • Järjestelmän tarjoamassa viilennystoiminnossa voidaan hyödyntää uusiutuvaa energiaa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla. Aurinkosähkö on ilmaista.

Energialuokitus paranee

  • Järjestelmän sisältämä tekniikka tekee kiinteistöstä energiatehokkaan ja parantaa kiinteistön energialuokkaa. Energiatehokkuusluokitus voi parantua jopa kahdella luokalla, mikä tarkoittaa jopa yli 50 % säästöä kiinteistön energiankulutuksessa.
  • Mitä vähemmän energiaa kiinteistö kuluttaa, sitä enemmän omistaja säästää.