Pilaster-tiimi tavattavissa Asumisen ilmasto -teemalla Isännöintipäivillä 2017

Isännöintipäivät 2017

Isännöinnin vuosittainen ykköstapahtuma Isännöintipäivät 2017 järjestetään Tampereella 6.-8. syyskuuta. Yksi tämän vuoden kärkiteemoista on ilmastointi. Aihe, joka säännöllisesti puhuttaa taloyhtiöiden hallitusten kokouksissa ja julkisuudessa. On ilmeistä, että tulevaisuudessa ilmanvaihto ja ilmastointi nousevat kiinteistöjen saneerauksen keskeiseksi osa-alueeksi.

Kiinteistöalan edelläkävijät ja isännöinnin ammattilaiset yhteen kokoavan tapahtuman osasto 34 / Pilaster Oy on määränpääsi, kun haluat tietää, miten perinteiseen linjasaneeraukseen liitetään kustannustehokkaasti ja fiksusti myös ilmastointiremontti, joka lisää asumismukavuutta – ja terveyttä, ja pitää samalla rakennuksen rakenteet kunnossa.

Pilaster Oy:n osastolla tulevaisuus on tätä päivää. Pilaster-järjestelmä sisältää kerrostalokäyttöön kehittämämme huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet sekä liesituulettimet. Huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto tapahtuu poistoilmalämpöpumpuilla, jonka toimintaa asukas pystyy itse säätämään. Asiakaslähtöiseen palvelukokonaisuuteen kuuluu luonnollisesti myös huoltosopimus.

Kiinnostaako ilmastointi? Mietitkö ulkoseinä- ja ikkunarakenteiden perusparantamisen vaikutusta ilmanvaihtoon? Tuulettavatko asukkaat huonon ilmastoinnin takia lämmitysenergian pihalle?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Varaa tapaamisaika Isännöintipäiville 2017: toimitusjohtaja Janne Kantola, puh. 0400 198 147 tai janne.kantola@pilaster.fi

 

Huomasitko tämän?

Perjantaina 8.9.2017 hotelli Ilveksessä tutkitaan alan tulevia trendejä: Mitä tulevaisuuden asukas haluaa – Mitä tulevaisuus tarjoaa? Kello 10.30–11.20 aiheena on Asuminen ja asumisen ilmasto – Sisäilma jota hengitämme. Eväitä isännöintiin antaa, arkkitehti SAFA, sisäilma-asiantuntija Eero Palomäki, Työterveyslaitos. Puheenvuoroa seuraa isännöitsijän kommentti.