Asunto Oy Majoitusmestari, Turku

Hankesuunnitelma

Sijainti: Munterinkatu 8, Turku (Runosmäki)
Projekti: Hankesuunnitelma neljän asuinkerrostalon (rak. 1974) laajasta perusparannuksesta. Talotekniikkaratkaisuna Pilaster-järjestelmä. Suunnitelma pitää sisällään 79 asuntoa ja 40 lisäasuntoa.
Suunnitelma tehty: 2015

Asunto Oy Majoitusmestari käsittää neljä kolmekerroksista asuinkerrostaloa. Kiinteistöt sijaitsevat Runosmäessä, Turun kaupungilta vuokratulla tontilla. Rakennukset ovat ratkaisuiltaan verrattain tyypillisiä 1970-luvun asuinkerrostaloja.

Asunto-osakeyhtiö teki yhtiökokouksessaan kesällä 2015 päätöksen peruskorjaushankkeen luonnossuunnittelun toteuttamisesta. Laaja perusparannussuunnitelma pitää sisällään sekä talotekniikan (vesi, viemäri, sähkö) että ulkovaipan (vesikatto, julkisivut, ovet ja ikkunat, parvekkeet). Suunnitelmassa tarkastellaan lisäksi hissien ja yhden lisäkerroksen rakentamista, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmän uudistamista sekä uusiutuvan energian tuottamista kiinteistössä. Hankesuunnitelmassa ilmanvaihto-, energia- ja putkiremontti on suunniteltu Pilaster-järjestelmällä.

Hankesuunnitelma toteutettiin Big Room -työskentelynä Arkkitehtuuritoimisto Kimmo Lylykangas Oy:n johdolla.

Kuvat aukeavat suurempina klikkaamalla niitä.

Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari
Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari Pilaster-suunnitelma Majoitusmestari